Tine arrangerer fjøsdesign- og kusignalkurs i Nederland

28.07.2015 (Oppdatert: 28.09.2015)

Få erfaringer, del tanker og gode løsninger med fagfolk og andre bønder! TINE arrangerer Fjøsdesign- og Kusignalkurs i Nederland, og det er fortsatt ledige plasser.

I januar reiste TINEs bygningsrådgivere til Bergharen i Nederland for å oppdatere sin fagkunnskap innen miljø/bygg for melkekyr. Vetvice holdt et svært givende 4-dagers KuSignalkurs, med befaringer til fjøs i nærheten. Programmet ble endret etter noen innspill fra rådgiverne med ønske om å se løsninger og utstyr som vi har lite erfaring med i Norge.

Vi planlegger ny reise!
Opplevelsen av et lærerikt og givende kurs for bygningsrådgiverne inspirerte til å arrangere en slik reise igjen. Denne gangen blir det arrangert kurs for TINEprodusenter som planlegger å bygge nytt/renovere fjøs. En slik reise vil gi inspirasjon og erfaringer til å skape effektive, økonomiske og dyrevennlige løsninger. Det er nå avtalt et 3-dagers kurs i uke 36 med fokus på kusignaler, fjøsdesign og egne tegninger/ideer. Kursopplegget er en kombinasjon av teori og praksis.

Frist for påmelding er 31. Juli og det er fortsatt noen ledige plasser igjen. Les mer om turen her.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.