NLR Bedre Bunnlinje hjalp dem videre

26.02.2014 (Oppdatert: 04.03.2015) Håvar Endre Hanger

Nina Vangen og Rune Ranøien i Hoston i Sør-Trøndelag hadde flere planer for drifta, men klarte ikke å strukturere disse i strømmen av daglige gjøremål. Våren 2012 fikk de tilbud om delta i rådgivingsopplegget NLR Bedre Bunnlinje for å se om det kunne hjelpe dem videre. Resultatet ble fornyet driftsbygning med melkerobot.

> Les hele saken hos Landbrukstidende

– Dette er et godt eksempel på det vi kan bidra med når vi samkjører vår rådgiving innenfor økonomi og landbruksbygg, sier Per Olav Skjølberg, som er fagkoordinator for landbruksbygg i Norsk Landbruksrådgiving. 

NLR Bedre Bunnlinje er et rådgivingstilbud som gis over hele landet. Tanken er å tilby en skreddersydd rådgivingspakke tilpasset det enkelte bruk. De rådgiverne som er aktuelle for at bruket skal nå sine mål, blir koblet på.

Norsk Landbruksrådgiving er godt i gang med flere bruk, og ønsker at de som er interessert i helthetlig rådgiving på gården tar kontakt med sin rådgivingsenhet i Norsk Landbruksrådgiving.

> Rådgivingsenheter i Norsk Landbruksrådgiving

Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.