Offisiell åpning av Landbruksbygg.no

18.10.2011 (Oppdatert: 04.03.2015)

Direktør i Norsk Landbruksrådgiving, NLR, Anders Heen sto for den offisielle åpningen av nettstedet under konferansen Landbruksbygg - gjenbruk og nybygg, 18. - 19. oktober.

- Ambisjonen er at dette skal bli et nettsted for alt som har med landbruksbygg å gjøre. Vi vil veldig gjerne ha innspill på utforming og utvikling av Landbruksbygg.no, sier Anders Heen.

Her vil du etter hvert finne nyheter om landbruksbygg, leverandører, kurs, arrangement etc. Tilbydere av tjenester (rådgiving, bygg, utstyr etc.) og relevante prosjekter vil få en sentral plass. Målet er å gi gode råd til bønder med byggetanker.

- Det er viktig at bonden har tenkt og vurdert nok før inngåelse av avtaler. Vi ønsker at alle bønder først er innom Landbruksbygg.no, sier Heen.

Nettstedet er basert på samme programvareplattform som nettsidene til NLR,www.lr.no, rådgivingsenhetene og fagforumene, samt nettsida til prosjektet Landbruksbygg i tre, www.trefjos.no

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.