Tine SA

03.11.2013 (Oppdatert: 30.06.2015) Tor Gunnarson Homme

TINE Rådgiving tilbyr faglig rådgiving til mjølkeprodusenter innen en rekke fagområder, feks fôring, avl og økonomi, med mål om økt kompetanse og lønnsomhet. Dette tilbudet er i stor grad en tverrfaglig driftsrådgiving.

I forbindelse med en utvikling av bruket er det behov for andre typer rådgiving, feks i forbindelse med strategiske og økonomiske vurderinger, utarbeidelse av driftsplaner og planløsninger og valg av mekaniserings- eller bygningsmessige løsninger. TINE Bygningsrådgiving er en del av dette rådgivingstilbudet, kalt TINE Bruksutvikling, som har som oppgave å hjelpe mjølkeprodusenter gjennom bruksutviklingsprosjekter på relevante fagfelt.

TINE bruksutvikling retter seg spesielt mot mjølkeprodusenter med byggeplaner på et tidlig tidspunkt og hjelper typisk disse bøndene med veivalg og strategisk planlegging, økonomisk rådgiving og driftsplaner. I forlengelsen av disse prosessene kan et team med spesialiserte bygningsrådgivere kobles inn i prosjektene.

> Rådgivere TineFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.